Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Racerapport - Elvis Persson kliver upp!

07 JUN 2021 23:40
Flera av våra tävlingsförare har varit ute och visat framfötterna i helgen som gick. Elvis Persson gjorde sin första tävling på 125cc och tyckte det gick så bra att han lämnar 85cc för gott.
  • Skapad: 07 JUN 2021 23:40

Elvis Persson körde sin första tävling i getingboet U17. Platsen var i Kungsör och Elvis gjorde en föredömlig insats och slutade 8-8 och blev totalsjua. Grymt kört Elvis. I och med detta tog han också beslutet att lämna 85cc och satsa resten av säsongen enbart på 125cc. 19 juni tänker han försöka kvala in på JSM i Vrigstad. Det innebär att vi tyvärr inte får se Elvis på hemmatävlingen samma helg, men vi håller alla tummar som finns på avstånd.

Elvis Wittenström gjorde också premiär i ny klass. U85 på samma tävling i Kungsör. Elvis körde till sig en sjätteplats i kvalet vilket belönade honom med en A-finalplats. 30 förare på grinden och Elvis gjorde ett kanonrace och blev 8:a. Väldigt bra Elvis Wittenström!

Alla resultat från Mälarfräsen hittar ni här på Speedhive

Alexander Forsberg, som faktiskt inte kör för Krokom utan för Ljusdals MK (vi räknar Foppa som hemmaåkare ändå), testade för första gången stora SM genom ett wildcard till Tibro. Det är en brutal övning där de bästa från tidskvalet går vidare. Den här gången gick det inte vägen för Foppa men han kommer definitivt att fortsätta nöta.

Filip Ögren och Max Nyhlén körde Mittendurocupens deltävling i Hammarstrand. Max blev trea i sin klass och Filip hade ännu mer bråttom och stod som segrare i sin klass. 

Mittendurocupen kan ni följa på mittenduro.com

Alla ni som är ute och drar på tävlingsarenorna, från guldhjälm till bredd, berätta hur det går för This is a mailto link så ser han till att fler få veta om era bedrifter.

Skribent: Peter Svensson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Krokom MCK - Motorcykel och Snöskoter
C/o Agneta Gustafsson, Ängevägen 12A
83432 Brunflo

Kontakt:
Tel: 0706702117
E-post: This is a mailto link