Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Lyckat hemmaläger med HG Coaching

26 MAJ 2021 17:46
22-23 maj hölls ett väldigt lyckat läger för hemmaförare med HG Coaching.
  • Uppdaterad: 26 MAJ 2021 17:46

Istället för att låta berget komma till Moses så engagerade vi Hugo Gustafsson, HG Coaching och Sebastian Drotz för ett hemmaläger på Granbobanan. Våra förare åker tillräckligt mycket runt Sverige som det är ändå och många tyckte det var väldigt skönt att få professionellt stöd i sin träning på hemmaplan.

Träningslägret fylldes på tre timmar. Vi tänkte bjuda in andra klubbars förare om det fanns plats, men så blev inte fallet. Det är ett stort sug att utvecklas som förare bland KMX atleter.

Hugo Gustafsson, som ligger bakom HG Coaching, är en etablerad och eftersökt tränare med stor erfarenhet inom sporten. Han delar med sig av sin erfarenhet och lär ut allt från mental träning, fysisk träning och det som är så viktigt inom motocross - tekniken på hojen. 

Lägret delades in i två grupper med 15 förare i varje. 65-85cc i en grupp och 125cc och uppåt i den andra. Hugo, som helgen till ära fick hjälp av Sebastian Drotz, satte ihop ett välbalanserat läger med mycket hojåkning och bra övningar. Förhoppningsvis lärde sig alla deltagarna något nytt denna helg.

Eftersom trycket var så stort som kommer vi att arrangera flera läger. Vi planerar även att ha en 50-65cc grupp på knattebanan - mer info kommer!

Tack Hugo, Basse och alla förare!

Skribent: Peter Svensson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Krokom MCK - Motorcykel och Snöskoter
C/o Agneta Gustafsson, Ängevägen 12A
83432 Brunflo

Kontakt:
Tel: 0706702117
E-post: This is a mailto link